Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е

...
Министърът на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил Димитров е
Коментари Харесай

Емил Димитров отиде също в Пловдив за среща с кмета

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и се срещна с кмета на Пловдив Здравко Димитров. Направен бе обзор на четирите значими плана, които сега се осъществят в града ни по линия на Оперативна програма „ Околна среда “. Двамата разясниха също и предпочитаните за идващия програмен интервал 2021 – 2027 година планове.

Министър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и изрази поддръжката си за реализацията на плана „ Въча “ като съобщи, че снабдяването с вода от каскадата ще реши казуса с качеството на питейната вода за 50 години напред.

Емил Димитров и Нанков оферират на Борисов трайно решение на проблемите с водата в Радомир

Друг значим проблем, който бе разискван, е по какъв начин да се обезпечат средства, с цел да се затвори и реколтивира сметището в Цалапица и да се обезпечи финансиране за планове, които ще подсигуряват кръговата стопанска система на града.

"Днес има доста положителни вести за града ни — бяха отпуснати средства за нова Детска клиника към УМБАЛ „ Св. Георги “. Благодаря на държавното управление за тази поддръжка и за това, че е поредно в политиката си за запазване на детското здраве ", подсети кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Дават близо 17 милиона лв. за нова детска клиника към УМБАЛ "Свети Георги " в Пловдив

Община Пловдив чака всеки миг планът за Южната дъга на Околовръстното да бъде показан в Агенция „ Пътна инфраструктура “. Средствата за отчуждаването и строителството ще бъдат обезпечени от държавното управление.

"Имаме увещание, че новото трасе ще бъде с две платна с по две ленти и разграничителна линия по средата. Трасето ще е 20 метра необятно и 4,5 км. дълго ", сподели още кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР