Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов се е

...
Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов се е
Коментари Харесай

Порожанов е обсъдил с мароканския си колега сътрудничеството в сферата на земеделието и храните

Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов се е срещнал в град Мекнез със своя марокански сътрудник Азиз Ахануш, който е министър на земеделието, рибарството, развиването на селските региони, водите и горите на Кралство Мароко, оповестиха от земеделското министерство. Двамата са разискали опциите за увеличение на стокообмена сред двете страни със селскостопански артикули и за задълбочаване на двустранното съдействие в областта на земеделието и храните.

Във връзка с изпратения при започване на април тази година пример на документ за комбинирани фуражи, добавки и първични материали, предопределени за хранене на животни, министър Порожанов е изискал подпомагане за предпочитано разглеждане и одобрение на документите.

Министърът е провел също по този начин среща с претендента на Франция и на Европейски Съюз за поста Генерален шеф на Организацията по издръжка и земеделие (ФАО) Катрин Жаслен- Ланел.

Министър Порожанов взе участие в откриването на 14-то издание на най-голямото на африканския континент Международно селскостопанско ревю SIAM,което се организира от 16 до 21 април в Мекнез под патронажа на краля на Мароко и се посещава от над 1 милион души. Страна-партньор тази година е Конфедерация Швейцария.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР