Министърът на здравеопазването​ уточни, че данъчните власти ще съберат 300-те

...
Министърът на здравеопазването​ уточни, че данъчните власти ще съберат 300-те
Коментари Харесай

Гърция спира глобите за неваксинирани от 15 април

Министърът на здравеопазването​ посочи, че данъчните управляващи ще съберат 300-те евро, насъбрани за трите месеца след въвеждането на мярката

Гърция стопира от 15 април санкцията от 100 евро, налагана на хора над 60-годишна възраст, които не са били имунизирани против Ковид-19, съобщи министърът на опазването на здравето Танос Плеврис, представен от в. "Катимерини " и.

Плеврис посочи, че данъчните управляващи ще съберат 300-те евро, насъбрани за трите месеца след въвеждането на мярката. Въпреки това здравните управляващи ще проучат дали тя би трябвало да бъде въведена още веднъж през септември, "затова тя се стопира през идващите месеци ", сподели министърът.

Експертният комитет на държавното управление по въпросите на пандемията ще се събере през днешния ден, с цел да прегледа и държавния проект за по-нататъшна анулация на ограниченията против Ковид-19, като да вземем за пример провеждането на по-малко проби и условията за влизане в затворени обекти.

"Въз основа на рекомендациите на комитета държавното управление ще вземе решения ", сподели Плеврис.

Говорейки по-рано пред гръцкия общонационален ефирен канал Скай, заместник-министърът на опазването на здравето Мина Гага беше показала, че санкцията ще бъде анулирана.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР