Министърът на здравеопазването се качи в линейка на Спешната помощ,

...
Министърът на здравеопазването се качи в линейка на Спешната помощ,
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването се включи в спасяването на припаднал човек

Министърът на опазването на здравето се качи в кола за спешна помощ на Спешната помощ, с цел да помогне за спасяването на пациент, примрял пред постройката на министерството.

Сигналът е подаден в 17 ч. през вчерашния ден. Мъжът в безсъзнание е чужденец.

Линейката идва за 3 минути. В нея са лекар Пламен Миланов и акушерката Марияна Маркова. Случаят обаче изисква още един " чифт ръце ", по тази причина водачът се включва и прави сърдечен масаж.

Така целият екип е концентриран да помогне и колата за спешна помощ няма по какъв начин да тръгне към болница.

По това време здравният министър е имал среща в постройката на министерството. След като завършила видял, че под прозорците има кола за спешна помощ.

Професор Петров се качил в колата за спешна помощ и почнал сърдечния масаж, с цел да може водачът да се върне зад кормилото.

„ Поех масажа, с цел да можем да тръгнем и да се движим към болнично заведение, индивида беше в извънредно тежко положение, без сърдечна активност ", изясни министърът.

--> Пациентът е откаран във Военно-медицинска академия.

" В шокова зала интубирах пациента, закачих го на уред и го оставих на сътрудниците, и по-късно се прибрах по чехли и риза както бях тръгнал”, добави проф. Николай Петров. министър на опазването на здравето.

В шокова зала, 40 минути лекарите се пробват да спасят мъжа, само че той губи борбата с живота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР