Министърът на здравеопазването на Нова Зеландия нарече себе си идиот,

...
Министърът на здравеопазването на Нова Зеландия нарече себе си идиот,
Коментари Харесай

Новозеландски министър наруши правилата, нарече се идиот

Министърът на опазването на здравето на Нова Зеландия назова себе си " глупак ", откакто наруши разпоредбите на изключителното състояние, завеждайки фамилията си на плаж.
Д-р Дейвид Кларк призна, че 20-километровата му разходка с кола е " очевидно нарушаване на правилата на блокадата ". Той предложи оставката си на премиера Джасинда Ардън, само че тя не я одобри поради продължаващата рецесия към, написа БГНЕС.
Той призна за пътуването си пред Ардън, откакто беше подложен на критика за следващото нарушаване на разпоредбите. Миналата седмица доктор Кларк беше сниман да отива да кара колело в планината на 2 км от неговия дом в Дънидин. Министърът се извини, като призна, че решението му е било неверно поради обстоятелството, че всички новозеландци бяха призовани да си стоят у дома и да спортуват единствено в зоната към дома си.
Според разпоредбите на изключителното състояние в Нова Зеландия персоналните коли мога да се употребяват единствено за извършване на покупки на съществени артикули като храна и медикаменти, а спорт може да се практикува единствено в локалната зона.
В момента броят на зарезените с ковид в Нова Зеландия е 1160, като единствено един човек е умрял.


 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР