Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов издаде три заповеди във връзка

...
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов издаде три заповеди във връзка
Коментари Харесай

Разрешават публика на спортните състезания на закрито у нас

Министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов издаде три заповеди по отношение на удължаването на изключителната епидемиологична конюнктура до края на месец ноември.

С първата се вкарва условието за показване на документ за негативен резултат от PCR тест за лица, идващи у нас от Украйна. Изключенията са посочени в заповедта.

С втората се разрешава провеждането на спортни надпревари на закрито с аудитория, при настаняване на феновете минимум през една седалка и при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 метра, при претовареност на местата не повече от 50% от потенциала на съответното спортно оборудване.

В същата заповед се показва и: Центровете за поддръжка на личностното развиване възобновяват своите занимания в сходство с направените от Министерство на образованието и науката и Министерство на здравеопазването Насоки за работа на центровете за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) през образователната 2020-2021 година в изискванията на COVID-19, оповестени на интернет страницата на Министерство на образованието и науката.

Непроменени остават общите противоепидемични ограничения, посочени в

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР