Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев изпрати поздравително писмо до доц.

...
Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев изпрати поздравително писмо до доц.
Коментари Харесай

Кирил Ананиев изпрати поздравително писмо до доц. Иван Костов и екипа на СБАЛАГ „Майчин дом“

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев изпрати приветствено писмо до доцент Иван Костов и екипа на СБАЛАГ „ Майчин дом “ с благодарност за дългогодишното ползотворно съдействие, както и за сполучливото осъществяване на акцията за безвъзмездни профилактични прегледи за чиновници на министерството.

Кампанията се организира през месец май с фокус „ Скрининг за карцином на маточната шийка и карцином на млечните жлези “. Министър Ананиев изрази своята признателност към целия екип на СБАЛАГ „ Майчин дом “ за проявената разпоредителност, съпричастност и неуморни старания в предварителната защита и профuлактиката, свързани със здравето на българските жители.

Г-н Кирил Ананиев показа своето удивление към висококвалифицирания колектив и техния извънреден професионализъм, които издигнаха престижа на най-голямата и най-стара Университетска акушеро-гинекологична болница у нас на европейско равнище, и я трансфораха в едно от желаните профилирани лечебни заведения измежду дамите.

Ето и цялостния текст на приветственото писмо:

УВАЖАЕМИ ДОЦ. КОСТОВ,

Приемете моята u на Министерството на здравеопазването nризнателност за дългогодишното ни ползотворно съдействие, част от което беше и реализирането на акцията за безвъзмездни профилактични прегледи за наши чиновници. Бих желал да изразя благодарността cu към лекарите, които организираха скрининга за карцином на маточната шийка и на млечните жлези. Профилактиката е измежду целите на Министерството на здравеопазването. 3атова и поддържам всички начинания с фокус върху усилване на предварителната защита и профuлактиката, свързани със здравето на българските жители.

Благодарим за Вашите и на екиnа на болничното заведение разпоредителност, съпричастност и неуморни старания в тази посока, с които уверено допринасяте за постигането на общата ни цел — да повишим здравния статус на българските жители. През миналите години Вашият висококвалифициран колектив нееднократно е доказвал своя извънреден професионализъм.

Вашите ycnexu издигнаха престижа на най-голямата и най-стара Университетска акушеро-гинекологична болница у нас на евроnейско равнище и я трансфораха в едно от предnочитаните профилирани лечебни заведения измежду дамите. Високо оценявам труда Ви u оставам с вярата, че и отсега нататък ще продължим ползотворната си работа в духа на партньорството. Пожелавам на управлението и на целия екип на болничното заведение доста здраве, мотивация и публично самопризнание.

КИРИЛ АНАНИЕВ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР