Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е подписал решение за откриване

...
Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев е подписал решение за откриване
Коментари Харесай

Обявиха обществената поръчка за националната детска болница

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев е подписал решение за разкриване на социална поръчка с предмет " Избор на реализатор за осъществяване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница ". Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването, представени от Българска телеграфна агенция.

Крайният период за подаване на офертите е до 20 август от 17.30 ч. Документите се подават в деловодството на Министерство на здравеопазването. Отварянето на постъпилите оферти ще бъде на 21 август в постройката на Министерство на здравеопазването.

Очакванията на Министерство на здравеопазването са през есента да бъде определен реализатор и да стартира действителното създаване на Националната многопрофилна детска болница. Срокът за осъществяването на публичната поръчка е до 42 календарни месеца от сключване на контракта с определения претендент.

Предвиденият оптимален финансов запас на възложителя за осъществяване на всички съставни елементи в публичната поръчка е 95 442 000 лева с Данък добавена стойност. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР