Министърът на Великобритания за ваксините Надхим Захави заяви в понеделник,

...
Министърът на Великобритания за ваксините Надхим Захави заяви в понеделник,
Коментари Харесай

Британският ваксинационен министър: Ваксините помогнаха да намалим броя на инфекциите

Министърът на Англия за имунизациите Надхим Захави съобщи в понеделник, че имунизацията против COVID-19 е имала позитивни резултати във връзка с намаляването на броя на инфекциите в страната.

В изявление за Sky News той предизвести, че въпреки да има място за оптимизъм заради обстоятелството, че " стартирането на имунизацията върви по проект ", останалите параметри, в това число степента на зараза и броя на хоспитализациите , би трябвало да се наблюдават, с цел да може да се облекчат ограниченията за ограничение и " да се отвори още веднъж стопанската система ".

По-късно денем се чака английският министър председател Борис Джонсън да показа детайлности за метода, по който държавното управление на Обединеното кралство има намерение да излезе от режима на блокиране , въведен в края на 2020 година, с цел да се популяризира вирусът под надзор.

Около 17,6 милиона души, над една четвърт от 67-милионното население, към този момент са получили първа доза , по-малко единствено от Израел и Обединените арабски емирства за имунизация на глава от популацията. Правителството има за цел да даде първа доза на всички възрастни до края на юли.

С повече от 120 000 смъртни случая Англия е с петата по брой публична смъртност в света от пандемията и най-голямата си икономическа злополука от повече от 300 години .
 Джонсън с упоритост да имунизира всички възрастни британци до края на юли
Джонсън с упоритост да имунизира всички възрастни британци до края на юли

На над 17 милиона души на Острова към този момент е сложена първа доза от ваксината
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР