Министърът на вътрешните работи Валентин Радев търси желаещи да станат

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев търси желаещи да станат
Коментари Харесай

Вътрешният министър набира пожарникари с призив във Фейсбук

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев търси искащи да станат пожарникари с апел във Facebook. 

" Заповядайте при нас!. Да сте част от фамилията на Главната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е голяма отговорност, само че и привилегия. Да си пожарникар е една от най-престижните и плодородни специалности по света. Такава е и у нас. Станете част от нас! ", написа в поста на министър Радев.

Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на население “ пък оповестява в обществената мрежа, че е разгласен конкурс за назначението на 250 души във всички районни дирекции. Общите условия към претендентите са да имат единствено българско поданство, да не са осъждани за умишлени закононарушения, да дават отговор на условията за физическа и психична валидност.

Обявените състезания са за пожарникари, водачи на специфични коли, спасители и водолази. За другите длъжности с изключение на общи има и характерни условия. 

Миналата година пожарникари и служители на реда излязоха на няколко митинга поради ниските заплати, неприятното положение на материалната база и изискванията на труд в системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР