Министърът на вътрешните работи Валентин Радев отрече обвиненията на левицата,

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев отрече обвиненията на левицата,
Коментари Харесай

Валентин Радев: МВР гарантира сигурността в страната, ГЕРБ слага правила

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев отхвърли обвиняванията на левицата , че ГЕРБ и държавното управление са абдикирали от сигурността в страната . По-рано през днешния ден водачът на левицата Корнелия Нинова съобщи, че министърът на вътрешните работи би трябвало да подаде оставка , поради всички кавги в бранш сигурност.

Валентин Радев изясни, че рецензиите на социалистите не са основателни. „ Нинова споделя, че Министерство на вътрешните работи, въобще ГЕРБ се отдръпва от сигурността. Когато ГЕРБ идва, поставя правила , акцентира вътрешният министър.

 
" Нинова твърди, че сме щели да назначаваме 6000 нови служители на реда в страната. Сега го чуваме това, няма такова нещо . Дословно сме написали в управническата си стратегия, да чуе госпожа Нинова, полицейско наличие във всяко обитаемо място, териториално преразпределение на кадровия запас за увеличение на униформения полицейски състав в дребните обитаеми места посредством назначение на най-малко 1000 нови чиновници на полицията и жандармерията ", сподели Валентин Радев.
 Валентин Радев БГНЕС-->
По негови думи до този миг Министерство на вътрешните работи е назначило към 1700 нови чиновници , а напусналите системата са към 600.

" Тя споделя, че ГЕРБ се отдръпва от сигурността. Как може да го каже човек, който е участвал в политиката и би трябвало да знае, че като идва ГЕРБ поставя правила . Ние създадохме четирите закона за всички служби ", сподели още вътрешният министър.

 
Ако желаят да ни подлагат на критика, ще бъде единствено мотив да кажем положителните неща, които сме създали , отсече в умозаключение той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР