Министърът на вътрешните работи Валентин Радев коментира поисканата му вчера

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев коментира поисканата му вчера
Коментари Харесай

Валентин Радев за поисканата му оставка: Това е работата на опозицията“



Министърът на вътрешните работи Валентин Радев разяснява поисканата му през вчерашния ден от Българска социалистическа партия оставка с думите: " Това е работата на опозицията ". Левицата изиска оставките на вътрешния и на земеделския министър поради метода, по който управляващите реагират на казуса с чумата по животните в Странджа. Днес министър Радев уточни за какво полицейски сили са били изпратени в Странджа:

„ Ние сме там в осъществяване на това, което са ни упълномощили или най-малко са поискали от нас, според закона, от БАБХ и Министерството на земеделието, тъй че не виждам защо става дума тук, само че опозицията са решили това да вършат и по този начин го вършат “.

Министърът на вътрешните работи сподели това по време на днешното си посещаване в община Монтана, където се срещна с кметове от региона. С тях е разисквано обезпечаването на полицейско наличие в дребните обитаеми места:

„ Тая противоположна информация, която министър председателят желае от мене, да получаваме какво става с битовата престъпност по места, какво е чувството, какво мислят кметовете за напъните, които направихме Министерство на вътрешните работи, за тези 1300 индивида, които назначихме и да има служител на реда във всяко обитаемо място или преразпределение на ресурсите по този начин, че кметовете и жителите най-много да усещат, че ние сме там и понижава битовата престъпност “, съобщи Валентин Радев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР