Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и председателят на правната

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и председателят на правната
Коментари Харесай

ГЕРБ с извънреден брифинг, за да опровергава сутрешно интервю на Нинова

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев и ръководителят на правната комисия в Народното събрание Данаил Кирилов от ГЕРБ дадоха ексклузивен брифинг през днешния ден, с цел да отговорят на думите, казани от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в утринния блок на bTV. 
 Корнелия Нинова: Борисов гледа на мигрантите като на работна мощ
Тя насочи остри рецензии към Радев и съобщи, че " вътрешният министър въобще не е на място ". Нинова разкритикува също политиката на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов по отношение на миграцията и позицията, която ще пази България на неофициалната среща през днешния ден. 

" Подозирам злоба и ревнивост от страна на опозицията, тъй като се оправяме добре с казуса с мигрантите. Бежанските лагери в България са празни и това е вследствие на политиката, която води държавното управление на ГЕРБ “, беше коментарът на Кирилов, представен от " Фокус ".

Според него Българска социалистическа партия вършат " обезверен опит да се изведе истината за мигрантите отвън подтекста и да се опорочи ".

„ В политиката и операцията на Българска социалистическа партия постоянно съществува опълчването. Да противопоставим чужденците на българската работна ръка. Никой не е проявявал такива хрумвания “, сподели Кирилов.

„ Как може да каже Нинова, че ГЕРБ се отдръпва от сигурността, като всеки знае, че идваме и сътворяваме правила. Ако желаят да ни подлагат на критика, да го вършат, ще ни основават мотиви да споделяме какво сме създали “, сподели от своя страна вътрешният министър Валентин Радев, представен от БГНЕС.

„ Българска социалистическа партия спекулират с предизборните обещания. В управническата ни стратегия сме записали, че ще назначим 6000 души полицейско наличие в обитаемоте места. Назначени са досега 1700, от тях по разнообразни аргументи са напуснали над 600. Така, че сега в обитаемоте места има назначени 1000 души “.

„ Към момента Министерство на вътрешните работи е направило 3000 инспекции. От 430 получени сигнала, 422 са за нарушаване за публичния ред. Тази система работи “, добави още Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР