Министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов отрече да

...
Министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов отрече да
Коментари Харесай

Опа! Киро искал свой в МВР за вота

Министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов отхвърли да е упражнявал напън върху  основния секретар Живко Коцев, който подаде оставка.

Посочените от него аргументи са персонални, акцентира Стоянов, като означи, че съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков е упорствал за избрани назначения:

„ Негово искане, когато беше в моя кабинет в Министерството, беше тъкмо това – за началник на оперативния щаб за изборите да сложим заместник-министър Кирил Ценкин. Тогава аз му споделих, че това доста мъчно може да се случи, даже и невероятно, защото постоянно обратно във времето, а и отсега нататък ще бъде и е бил основния секретар, само че няма по какъв начин лице, което е част от политическия кабинет, в тази ситуация какъвто е заместник-министъра, да бъде началник на оперативния щаб “.

Калин Стоянов още веднъж съобщи, че не е познавал Мартин Божанов – Нотариуса.

„ Единствената конструкция, която съумя да събере материали и данни за този човек, които данни послужиха да бъде формирано досъдебно произвеждане, това е Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, и то под мое управление. Дали е бил или не помощник едно лице, без значение дали е Мартин Божанов или който и да било различен, това съставлява държавна загадка. Дали едно лице е помощник или не, това по никакъв метод не му дава защита във връзка с него да не бъде осъществено наказателно гонене “, изясни министърът на вътрешните работи в оставка
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР