Министърът на вътрешните работи ще направи основно изказване по време

...
Министърът на вътрешните работи ще направи основно изказване по време
Коментари Харесай

Калин Стоянов с изказване на конференция в Брюксел за престъпните мрежи на каналджиите

Министърът на вътрешните работи ще направи главно изявление по време на конференция за основаване на Глобален алианс за противопоставяне на каналджийството в Брюксел. Поканата е отправена към българския вътрешен министър персонално от комисаря по вътрешни работи Илва Йохансон, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В поканата се показва, че изборът министър Стоянов да направи главното изявление е аргументиран от значимите дейности, подхванати от България в границите на пилотния план с Европейска комисия, както и от непрекъснатите старания на страната ни за справяне с незаконните мрежи на каналджиите.

На събитието в Европейската комисия са поканени отрасловите министри на страните членки на Европейски Съюз и на главните страни на генезис и пренос на мигрантите, ръководителите на организациите на Европейски Съюз в региона на правораздаването и вътрешните работи, както и представители на интернационалните организации.

От Министерство на вътрешните работи означават, че от присъединението ни към Европейския съюз това е първата покана към български министър на вътрешните работи да взе участие като панелист в събитие на високо равнище, проведено от Европейска комисия.

Припомня се още, че основаването на Глобален алианс за противопоставяне на каналджийството и провеждането на характерна конференция на тази тематика с основните страни на генезис и пренос беше обявено от ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е в годишната ѝ тирада за положението на Съюза през септември т.г., а след това бе обявявано неведнъж и от други представители на Европейска комисия.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР