Министърът на вътрешните работи се срещна със служители на районни

...
Министърът на вътрешните работи се срещна със служители на районни
Коментари Харесай

Министър Терзийски се срещна със служители на районни управления в Стралджа и Тунджа

Министърът на вътрешните работи се срещна със чиновници на районни ръководства в Стралджа и Тунджа, област Ямбол. Заедно с него бе и шефът на ОДМВР – Ямбол старши комисар Иван Русев, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

"Измина една нелека година, през която успяхме без значение от необикновени условия, да се оправим с главните задания на министерството, в това число и с новите провокации, произлизащи от ограниченията против пандемията и отговорностите на Министерство на вътрешните работи. Натрупахме опит в необикновена и динамична конюнктура ", уточни министър.

В рамките на работните срещи той и чиновниците дискутираха въпроси, свързани с настоящите задания по другите посоки на активност, спецификата на криминогенната конюнктура в обслужваните региони, кадровото и материално-техническото застраховане, полагането и отчитането на изключителния труд, както натовареността на състава. Вътрешният министър напомни, че паралелно с противодействието на престъпността, един от главните фокуси пред ведомството остава повишението на успеваемостта на работата по предварителна защита и надзор на пътното придвижване.

"Продължаваме да следим данните за заболеваемостта на състава. Медицинският институт на Министерство на вътрешните работи е чудесно квалифициран със експерти, техника, лекарства, тъй че Вие и Вашите близки може да разчитате на професионална помощ при нужда ", увери министър Терзийски и посочи, че скоро ще стартира и процесът по имунизация на деклариралите предпочитание чиновници.

Той благодари на сътрудниците си за неимоверните старания, за труда, който поставят, за мотивацията, с която извършват служебните си отговорности и им пожела сполучлива година в персонален и професионален проект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР