Министърът на вътрешните работи призова пряко отговорните за това да

...
Министърът на вътрешните работи призова пряко отговорните за това да
Коментари Харесай

Каналджиите, убили двама полицаи в Бургас, са сирийци, имали статут на хуманитарни бежанци

Министърът на вътрешните работи прикани директно виновните за това да позволен рейсът да мине граница да подадат оставки до края на деня

Един от каналджиите, премазали с рейс патрулен автомобил в Бургас и умъртвили двама млади служители на реда, е арестуван. Другият обаче към момента се търси. Двамата са сирийски жители със статут на филантропични бежанци. Това сподели преди минути шефът на ОДМВР-Бургас на брифинг пред Дирекцията старши комисар Калоян Калоянов.

„ Не органите на полицията в Бургас е трябвало да пресрещнат рейс с мигранти. Това е работа на Гранична полиция – работа, която явно не е свършена ”, сподели министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, който прикани за оставки на виновните лица до края на деня.

Не мога да си обясня по какъв начин при подобен разполагаем състав на Гранична полиция на граница, по какъв начин са стигнали до тук тези мигранти, сподели още министърът. Той акцентира, че има данни, че в пропускането на бежанците през граница има забъркани точно гранични служители на реда.

Очаквайте детайлности!

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР