Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен Маринов е роден на

...
Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен Маринов е роден на
Коментари Харесай

Младен Маринов и Ивайло Иванов се поклониха пред паметта на загиналите служители на МВР

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български служител на реда, основен комисар и основен секретар на Министерство на вътрешните работи от 18 декември, заместник-министър Милко Бернер, началникът на кабинета на министъра Михаил Златанов и парламентарният секретар Светослав Белемезов участваха в късата гала. Те се поклониха пред паметника на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, починали при осъществяване на дълга си, в градинката до храма „ Свети Седмочисленици “.

Тази година празникът на Министерство на вътрешните работи ще е друг. В подтекста на изключителната противоепидемична конюнктура, управлението на министерството реши да анулира обществените събитията. Няма да се проведат обичайна гала по полагане на венци пред паметника на Незнайния боец и церемонията за награждаване на чиновници, посочили високи професионални резултати.

С доста предпочитание подготвяхме още веднъж и хепънинга в Борисовата градина, който всекидневно събира сътрудници, публични фигури, дребни и огромни, с цел да покаже техниката и професионалните умения на разнообразни структури на министерството.

Младен Маринов: Трябва да почистим името на ГДБОП

Благодарим на всички, които поддържат напъните на чиновниците на Министерство на вътрешните работи в осъществяване на нелеките им задания!

Нека, въпреки и без тържества, празникът ни сплотява по пътя към одобряване на върховенството на закона и работа в интерес на обществото, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР