Министърът на вътрешните работи Младен Маринов се срещна с Ерик

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов се срещна с Ерик
Коментари Харесай

Младен Маринов се срещна с френския посланик

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов се срещна с Ерик Льобедел, дипломат на Франция в България. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

Двете страни са споделили висока оценка за двустранните връзки и дейния разговор както на политическо, по този начин и на експертно равнище. Направен е бил къс обзор на главните посоки на двустранното съдействие. Обсъдена е била миграционната обстановка.
5
Посланик Льобедел е поздравил министър Маринов във връзка встъпването му в служба и е отбелязал дълбокото удовлетворение на Елисейския замък от отличното съдействие в региона на вътрешните работи. Дипломатът е изразил самопризнание за напъните на страната ни за гарантиране сигурността на външната граница на Европейски Съюз и е изтъкнал доверието, с което френската страна се отнася към анализите на миграционната конюнктура и обстановката в региона на сигурността, предоставяни от българските сътрудници.

Министър Маринов е благодарил за признанието и е показал готовността на българската страна за задълбочаване на сполучливото взаимоотношение с френските сътрудници в региона на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР