Министърът на вътрешните работи Младен Маринов с поздравителен адрес към

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов с поздравителен адрес към
Коментари Харесай

Министър Маринов: Във времето съхранихме своята мисия – в името на закона и на обществото

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов с приветствен адрес към чиновниците на Министерството на вътрешните работи (МВР). Днешният празник те посрещнаха без обичайните празнувания.
Ето и цялото послание на министър Маринов:
" Скъпи сътрудници,
Чест е за мен да Ви поздравя със 141-вата годишнина от основаването на Министерството на вътрешните работи. Във времето извървяхме нелекия път на одобряване и възобновяване, само че съхранихме своята задача – в името на закона и на обществото . Благодаря Ви за напъните, постоянството и отговорността, с които непрекъснато работите на първа линия - да служите на хората, да осигурявате помощ в спешни обстановки, да пазите спокойствието и вътрешния ред в страната, да защитавате границата ни, да потвърждавате страната ни като заслужен сътрудник в европейското семейство! Желая ви здраве, сили и убеденост, а на Вашите близки – самообладание и поддръжка. Посрещаме този 5-ти юли без обичайните празнувания, в нетипична конюнктура, в която ни сложи пандемията. Но съм уверен, че всеки носи празника в сърцето си – с горделивост от осъзнатия избор да бъде част от Министерство на вътрешните работи. "
Припомняме, че управлението на Министерство на вътрешните работи взе решение да анулира всички обществени събития, които обичайно съпътстват професионалния празник. В петък вътрешният министър, политическият кабинет и основният секретар на министерството поставиха венци и се поклониха пред паметника на чиновниците, починали при осъществяване на дълга си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР