Министърът на вътрешните работи Младен Маринов посети Велико Търново, където

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов посети Велико Търново, където
Коментари Харесай

Младен Маринов за наводненията: Не можем да се борим с природата

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов посети Велико Търново, където се срещна на място със основаната организация и подхванатите дейности от екипите на пожарна и полиция. Заедно с шефа на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ гл. комисар Николай Николов, шефа на РДПБЗН – В.Търново комисар Красимир Кръстев, шефа на регионалната дирекция старши комисар Димитър Машов, кметът Даниел Панов и регионалния шеф проф. Любомира Попова той направи оглед на районна след изобилните превалявания.
След инспекцията по поречието на река Янтра и наводнения двор на храма „ Свети 40 мъченици “, министър Маринов заключи, че е от извънредно значение подготовката, в случай че някъде реката наближи сериозно равнище да се разположат нужните уреди, с цел да може водата да се удържи в коритото. Правим оптималното да покрием всички потребности в цялата страна, не можем да се борим с природата, само че предварителната защита е от извънредно значение.
На фона на протичащото се в международен мащаб, страната ни може би е пожалена от огромни бедствия, само че това не би трябвало да ни успокоява и би трябвало да се свършим нашата работа, означи вътрешният министър. Той благодари на доброволците, присъединили се в отводняването и избавителните дейности в сериозни моменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР