Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената сграда на

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената сграда на
Коментари Харесай

Министър Маринов поздрави столичната полиция за проявен професионализъм при задържането на Кико

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената постройка на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Проектът за ремонтирането й е на Община Пазарджик и се финансира от Оперативна програма "Региони в напредък ".

В обновяването на постройката са вложени близо 1 700 000 лв.. Министър Маринов благодари на кмета на Пазарджик Тодор Попов за това, че е извел като приоритет санирането на постройката и акцентира, че всеки публичен запас, вложен в сигурност, не е изгубен и възстановява неведнъж цената си. Той увери, че като министър на вътрешните работи ще продължи да работи за възстановяване на изискванията на труд и на материално-техническото застраховане.

"Полицаите би трябвало да се усещат предпазени по време на работа, а това е обвързвано с добра екипировка, коли и въоръжение. Само тогава може да пожелаваме от тях да дават сигурност и на останалите жители ", сподели министърът.

Маринов пожела на чиновниците да работят в името на обществото и да се гордеят с това, че са избрали да бъдат служители на реда.

След церемонията Младен Маринов отговори на въпроси на публицисти. По отношение на назначението на нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи министърът сподели, че вземането на решение ще стане откакто министър председателят се завърне в страната. "Има доста експерти, само че съответно име нямам ", уточни Маринов.

По думите му сега заместник-главният секретар извършва длъжността и министерството работи в цялостен размер. Министърът на вътрешните работи заяви, че през изтеклото денонощие заради усложнената метеорологична конюнктура са постъпили към 320 сигнала за пожари и още 120 - за материални вреди в резултат на мощния вятър. "По всички е реагирано неотложно ", увери Маринов. Според него съществена причина за случаите е това, че мощните ветрове са предизвикали къси съединения в електропреносната мрежа и огънят се пренесъл.

Младен Маринов поздрави столичната полиция за проявен професионализъм при задържането на Георги Воденичаров - Кико. По думите на министъра той е един от емблематичните автокрадци, който формирал главно оперативната конюнктура по линия на незаконното лишаване на коли. Задържаният имал голям брой висящи каузи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР