Министърът на вътрешните работи Младен Маринов определи като естествена подкрепата

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов определи като естествена подкрепата
Коментари Харесай

МВР министърът също скастри президента за Гешев

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов дефинира като естествена поддръжката на обособени служби в Министерство на вътрешните работи за определения за основен прокурор Иван Гешев. Маринов счита, че това е обикновено, защото полицията и прокуратурата работят дружно.

"По отношение на поддръжката, която структури на Министерство на вътрешните работи показаха към господин Иван Гешев, мисля, че няма нищо по-естествено от това хората, които работят всекидневно с прокуратурата и съответно с Иван Гешев, да го поддържат и мисля, че това не е закононарушение, даже не е и противоправно. Така че всеки, който е решил, че желае да изрази своята поддръжка, както и тези, които показват своя митинг, имат право да го създадат ", цитира думите му БНР.

По мотив казаното от президента Румен Радев, че позициите на подкрепилите Гешев служби в Министерство на вътрешните работи са оповестени на уеб страницата на Висшия правосъден съвет, Младен Маринов изясни: "Аз не мога да се меся в активността на Висш съдебен съвет във връзка с това кой и къде ще го разгласява. Аз приказвам за поддръжката, която са дали структурите на Министерство на вътрешните работи, и мисля, че тя е подбудена точно от това, че те всекидневно работят с тези хора и най-добре са уверени в качествата на господин Гешев ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР