Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на София

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на София
Коментари Харесай

Маринов и Фандъкова провериха пазара „Красно село“. Съставени са 5 акта за нарушения на столичните пазари


Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на София Йорданка Фандъкова ревизираха съблюдават ли се ограниченията за битка с COVID-19 на столичния пазар „ Красно село “.

Стана ясно, че са формирани пет акта за нарушавания на всички пазари за неспазване на заповедта на министъра на опазването на здравето.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Нашата цел не е да търсим нарушавания и да сформираме актове, в противен случай. Това е активност, която я вършим с отвращение, само че се постанова “, разяснява Младен Маринов.

По думите му през днешния ден на пазара "Красно село " е направена добра организация за разлика от събота и неделя, когато станахме очевидци на всеобщо неспазване на наредбите.

„ Ангажиран е и повече запас – полицейски, на пазара, както и на компанията, която е сключила контракт за защита “, добави Маринов.

Столичният кмет съобщи, че задачата на инспекцията е пазарите да работят както поради търговците, по този начин и поради клиентите.

 Снимка: Ладислав Цветков, bTV

„ Аз персонално не видях нарушавания, само че това ще кажат способените органи. Има основана организация, има КПП-та. Хората са с маски, търговците са обезпечили дезинфектант на всяка сергия. Въпросът е да се съблюдава тези правила, тъй като от това зависят по-нататъшните ограничения “, съобщи Йорданка Фандъкова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР