Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на
Коментари Харесай

Министър Маринов след срещата със съдиите: Знаем под какъв натиск работят тези хора

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов се срещнаха с футболните ни рефери и членове на Съдийската комисия в Национална футболна база " Бояна ".

Събитието, проведено от Българския футболен съюз, бе следващата самодейност за запазване на феърплея в родното състезание. Основният акцент в срещата бе обезпеченият ангажимент от страна на държавните управляващи за обезпечаване на сигурността на длъжностните лица.

" Срещата мина обикновено. Целта беше да дадем убеденост на съдиите , че Министерството на вътрешните работи и министър председателят поддържат съдиите да свирят и да дават еднакъв късмет на всеки тим на терена, каквато е тяхната роля. Да приемем че, телефонът за сигнали е персонално мой. С генералния секретар сме били по много мачове и знаем под какъв напън работят тези хора. За стотна от секундата те би трябвало да вземат решения, които няма да се харесат или от едната, или от другата страна на стадиона. Така че сме наясно под какъв напън работят. Затова желаеме да им дадем убеденост, че ще бъдат подкрепяни във всяко едно тяхно деяние ", сподели Маринов.

" Който работи по разпоредбите, ще го поддържаме. Държавата не влиза във футбола, тя го поддържа. Съдиите са хората, които дават еднакъв старт в надпреварата. Нашата концепция е да идваме преди проблемите. За момента няма подобен, просто вършим среща, с която да покажем, че поддържаме феърплея. Нашата задача е да поддържаме длъжностни лица, а съдиите са такива ", добави министър Маринов.
 Борислав Михайлов организира среща със Съдийската комисия
Борислав Михайлов организира среща със Съдийската комисия

Повод бе стартът на новото първенство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР