Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов назначи заместник-директора на Главна

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов назначи заместник-директора на Главна
Коментари Харесай

Заместник-директорът на антимафиотите пое столичната полиция

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов назначи заместник-директора на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) Любомир Николов за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на информация от Столична дирекция на вътрешните работи. Той е бил показан през днешния ден пред състава на службата.

На 14 юни съобщи че шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов е изискал да напусне системата. Тогава Стоянов уточни, че Столична дирекция на вътрешните работи ще бъде управлявана от прочут за системата за човек.

До 2016 година Николов е работил в столичната полиция. Той стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2002 година като сержант в Столична дирекция на вътрешните работи. След 2003 година е заемал поредно длъжностите шпионин в бранш " Икономическа полиция " на Столичната дирекция и в бранш " Фалшификации " в ГДБОП от 2011 до 2013 година После за двегодишен интервал е преназначен в отдел " Икономическа полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

От 2016 година поредно е заемал длъжностите шпионин, шеф бранш, шеф отдел в ГДБОП и от юни 2022 година стана заместник-директор на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ".

През февруари 2023 година, като още тогава беше конкретизирано, че ще заема поста единствено до изборите.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР