Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е поискал масови смени

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е поискал масови смени
Коментари Харесай

Калин Стоянов започва масови смени на директори на ОДМВР в страната

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е изискал всеобщи смени на шефовете на регионални дирекции на полицията в страната. Сред тях са шефовете на ОДМВР в Ловеч, Плевен, Варна и Габрово.

Според bTV и Нова ТВ - те са извикани в София за среща с министъра, като им е препоръчано да подадат оставка непринудено или да бъдат преназначени на други позиции, само че на по-ниско равнище.

По сходен метод към този момент беше заменен шефът на ОДМВР-Пловдив Васил Костадинов, като мотивът беше проваленото следствие и търсене на килъра на млад мъж от Цалапица.

Нова ТВ твърди, че близо 15 регионални шефове на Министерство на вътрешните работи ще бъдат заменени. Готвят се и други кадрови промени в управленията на районни ръководства и дирекции в Министерство на вътрешните работи.

От вътрешното министерство са удостоверили за готвените промени. Решението за това кой да остане и кой да бъде отхвърлен е взето " въз основата на разбор на работата им досега " и цели " сполучливо осъществяване на целите на Министерство на вътрешните работи ", оповестяват от малкия екран.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР