Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че се работи

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че се работи
Коментари Харесай

Демерджиев: Две са версиите как Ангел Христов е влязъл в страната

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че се работи по две версии по отношение на това по какъв начин Ангел Христов от братя Галеви и влезнал в страната, осведоми БиТиВи.

По думите първият вид е той да влезнал през Гърция в натоварените часове, когато не се ревизират персоналните документи. Втората версия съгласно министъра е Христов е да пресякъл незаконно границата. Т ой бе безапелационен, че Ангел Христов не е дошъл у нас със аероплан.

Иван Демерджиев уточни, че Христов е умрял в страната. Той посочи, че резултатите от аутопсията ще бъдат подготвени и оповестени през утрешния ден. Министърът добави, че е разпитана брачната половинка на умрелия, като разясни, че тя е дала спорна информация.

Няма информация Пламен Галев също да е в България , сподели още Демерджиев.

Припомняме, че на 03.06.2023 година бе обявена новината за. Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата се заеха с. През предходната седмица, че се ревизира дали Ангел Христов не е бил вкаран мъртъв в страната.
 Ангел Христов умрял в частна болница в Дупница
Ангел Христов умрял в частна болница в Дупница

Смъртният акт е подписан от лечебното заведение

През 2012 година братя Галеви бяха  по дело за образуване и управление на незаконна група , като получават присъди от 5 до 7 години в на затворническо общежитие, само че преди да влязат за 4 и 5 години затвор изчезват от страната . Обявени са за и въпреки и родните служби, доказано не от един министър на вътрешните работи, , Братя Галеви по този начин и не са върнати у нас.

Публичен е с Румен Петков, тогава , която е записана и и при която бе разкрита самоличността на Алексей Петров, секретния помощник на Министерство на вътрешните работи .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР