Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ще присъства днес на

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ще присъства днес на
Коментари Харесай

Демерджиев ще присъства на годишния отчет на МВР-Стара Загора

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев ще участва през днешния ден на годишния доклад на Областната дирекция на вътрешните работи в Стара Загора. Той ще беседва със състава и за подготовката на изборите. Демерджиев стартира поредност от работни визити в структурите на Министерство на вътрешните работи в цялата страна.

Министерство на вътрешните работи работи по над 190 сигнала  за пазаруване на гласове,  каза в Шумен служебният министър на вътрешните работи.  Постъпват сигнали и на телефонните линии, разкрити от ведомството.  Набелязани са рисковите секции, ясни са хората, които се занимават с тази активност, сподели Демерджиев.

Подготовката на Министерство на вътрешните работи за изборите е в ход от дълго време, увери той. И акцентира, че още след приключването на предходния избор са определени сферите, в които дейностите на органите на реда могат да бъдат усъвършенствани.

Предизвикателство  е техническото осъществяване на вота предвид на новите правила, счита министърът на вътрешните работи. Според него в тази предизборна акция успеваемостта на Министерство на вътрешните работи за откриване на мрежи за пазаруване на гласове е доста огромна.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР