Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и директорът на Главна

...
Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и директорът на Главна
Коментари Харесай

На Калотина обсъдиха пропускането на товарните автомобили, пристигащи от Великобритания

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и шефът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) гл. комисар Светлан Кичиков посетиха Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ с цел да обсъдят на място организацията за пропускане на товарните коли, които идват на територията на страната с начална точка на тръгване от Обединено кралство Англия и Северна Ирландия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Организацията е основана по отношение на последната заповед на министъра на опазването на здравето от 21 декември, съгласно която на наложителна карантина от 10 дни не подлежат водачите на товарни коли, които минават директно през страната или правят товаро-разтоварителни действия в страната при осъществяване на интернационален транспорт на товари и артикули.

В работната среща на пункта участваха шефът на РДГП „ Драгоман “ комисар Светослав Костадинов, началникът на отдел „ Гранични инспекции “ в ГДГП комисар Румяна Борисова и началникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ гл. контрольор Светослав Шарлаганджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР