Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски е имал готовност да

...
Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски е имал готовност да
Коментари Харесай

Най-трудното в момента е да угодим на всички, подчерта главният секретар на МВР

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски е имал подготвеност да дава отговор на въпроси на депутати за упражненото принуждение над публицисти и протестиращи по време на конференцията на ГЕРБ, само че неналичието на кворум е осуетила желанията му. Пред кореспонденти в Елхово той разясниха резултатите от направените инспекции за упражненото принуждение по време на Националната конференция на ГЕРБ предходната седмица.

"Единият от сигналите, който е обвързван с нахлуване над публицист, има формирано досъдебно произвеждане, което се следи от Софийска районна прокуратура. Има лице, на което е повдигнато обвиняване и е взета мярка за неотклонение. Към този миг - това е ", сподели той.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов пък разяснява дейностите на служителите на реда по време на митингите. "Най-трудното сега е да угодим на всички. Да, ние знаем, какво би трябвало да създадем, само че главната цел на всички чиновници на Министерство на вътрешните работи е запазването на гражданския мир. Не желаеме Министерство на вътрешните работи да е отговорно за едно или друго деяние ", акцентира той.

В Главна дирекция "Гранична полиция " в Елхово бяха наградени 92 пожарникари и гранични служители на реда взели участие в потушаването на пожарите край Лесово и в Хасковско.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР