Министърът на вътрешните работи Христо , главният секретар на МВР

...
Министърът на вътрешните работи Христо , главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Въвеждат допълнителни мерки за безопасност в полицейската работа

Министърът на вътрешните работи Христо, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов и управлението на ГДНП разпоредиха спомагателни ограничения и инструкции към персоналния състав на Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР, Дирекция „ Жандармерия “ и ГДНП . Повод са последните произшествия със служебни коли.
Целта е гарантиране на живота и безвредната работа на пътните и патрулиращите служители на реда. По време на всички инструктажи ще се насочва вниманието на чиновниците към сигурността при ръководство на МПС и недопускането на произшествия при обработка на пътни произшествия или други сигнали. В известието на Министерство на вътрешните работи не се показва конкретика какви тъкмо ще бъдат новите ограничения за сигурност.
 Полицията в Гърция патрулира непрекъснато за съблюдаване на здравните ограничения Полицията в Гърция патрулира непрекъснато за съблюдаване на здравните ограничения
Гръцката полиция патрулира непрекъснато за съблюдаване на вечерния час и здравните ограничения. Повечето инфектирани в Северна Гърция са младежи до...
Припомняме, че преди дни младши автоконтрольор в група „ Пътен надзор “ към районно управление (на МВР) - Нова Загора, загуби живота си при осъществяване на служебния си дълг, до момента в който извършваше инспекция на пътя. Снощи, на бул. " Цариградско шосе “ в посока излаз, екип на Пътна полиция се е отзовал на сигнал за лек пътен случай в бус лентата. По време на работата на чиновниците лек автомобил е блъснал спрелия патрулен автомобил . При този случай няма потърпевши чиновници, само че е следващ мотив всеки един от нас да осъзнае, че сигурността на пътя е споделена отговорност, показват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР