Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков заяви в интервю за

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков заяви в интервю за
Коментари Харесай

Бойко Рашков не разглежда оглавяването на КПКОНПИ като понижение

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков съобщи в изявление за Нова телевизия, че не преглежда предлагането да оглави КПКОНПИ като намаляване , тъй като по думите му и двата поста са доста значими и в случай че човек имал " задоволително опит и знания " ще бъде потребен и на двете длъжности. Той посочи, че научил за желанията да оглави тази Комисия на конференция, в която са взели участие двамата с премиера Кирил Петков.

Той назова " политически брътвежи ", че министър председателят го е предложил за новия пост, тъй като е възрастен човек и не е успал да направи промяната в Министерство на вътрешните работи, като незабавно заявява, че няма да бъде " бухалка " в нечии ръце , като сподели, че ГЕРБ са употребявали тази Комисия като " бухалка ". Бойко Рашков съобщи, че не е обезпокоен дали ще получи политическа поддръжка да оглави КПКОНПИ, тъй като това нямало " да повлияе на душевното му положение по никакъв метод "
 Рашков: Защо да ме крият в КПКОНПИ, аз съм толкоз открит
Рашков: Защо да ме крият в КПКОНПИ, аз съм толкоз открит

Той не знае какви са претекстовете за номинацията му

За, той разяснява, че евентуално органите на реда са бездействали, тъй като бащата на побойника е прокурор " и това момче очевидно е нападателно е било защитавано по някакъв метод. Прокуратурата не се е постарала да стартира бързи дейности по следствието ". Той сподели, че няма информация, че в пернишката полиция са " късали и хвърляли в кошчето " жалбите против бияча , като посочи, че локалното полицейско управление е било заменено неотдавна и там ще бъде осъществена инспекция по този случай. Министърът на вътрешните работи не изключи това да е част от акцията за локалните избори , които предстоят.

Той бе запитан и за, дали пунктът се направлявал от Ами и Таки и отговори утвърдително, като посочи, че сходни неща са сложни за доказване, тъй като такива лица нормално работят с медиатори. Също по този начин той удостовери, че знае за и се " вземат ограничения ". Назначена е и отбрана на заместник-министъра на земеделието от " Продължаваме промяната " Иван Христанов и ръководителя на БАБХ Христо Даскалов. Той обаче не удостовери, че събитията на КГКПП Капитан Андреево са повода за разпада на обединението , като направи ангажимента, че " това са партийни секрети ", които не всички могат да узнаят и отхвърли да разяснява детайлности по въпроса.
 Пламен Моллов пази следствената загадка
Пламен Моллов пази следствената загадка

Обвърза акцията с политическите си планове в " Български напредък "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР