Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изявление пред медиите,

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изявление пред медиите,
Коментари Харесай

Рашков: Няма да позволя името ми да бъде опетнявано от пехливан политици

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков направи изказване пред медиите, като разяснява и абсурда „ Пандора Пейпърс “. Той сподели, че: " Трябва да се изследват обстоятелствата от службите в страната. За страдание още веднъж ще вървим след събитията “, оповестяват от DarikNews.

Той разяснява също и случая с Арсенал. " В Арсенал са арестувани лица, които са желали да изнесат от страната документи и продукция, която има фирмено значение ".

Относно тематиката с изборите, Рашков разясни, че скоро ще изнесе обстоятелства, свързани с изборите от 11 юли. " В околните дни ще се спра на съответни обстоятелства. В Кирково е хванат жител, който е заплашвал различен, че би трябвало да гласоподава за Движение за права и свободи, другояче няма да получи отопление през зимата ", това разяснява пред публицисти министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

" Тези дни ще изнеса в общественото пространство голям брой сходни случаи по отношение на изборите от 11 юли, с цел да покажем по какъв начин една партия се грижи за правата и свободите на българските жители, притискайки ги да гласоподават тъкмо за нея. Тази статистика съм я спестявал досега, само че в този момент ще я кажа. Чух изрази, като " репресии " и " антидемократичност ", което е обвързвано с моето име. Няма да разреша да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и случайно хвърлени обвинявания ", сподели още Рашков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР