Министърът на вътрешната сигурност на САЩ Кирстен Нилсен напуска поста

...
Министърът на вътрешната сигурност на САЩ Кирстен Нилсен напуска поста
Коментари Харесай

Министърът на вътрешната сигурност на САЩ напуска поста си

Министърът на вътрешната сигурност на Съединени американски щати Кирстен Нилсен напуща поста си, предадоха Ройтерс и ДПА, цитирайки известие в Twitter на президента Доналд Тръмп. " Искам да й благодаря за работата ", добави президентът на Съединени американски щати.

Secretary of Homeland Security Kirstjen Nielsen will be leaving her position, and I would like to thank her for her service....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Изпълняващ длъжността министър на вътрешната сигурност ще стане Кевин МакАлинън , шеф на американската Служба за митническа и гранична защита. " Уверен съм, че той ще се оправи чудесно! ", добави Тръмп.

По-рано АП заяви, че съгласно информация на телевизия Си Би Ес през днешния ден се чака Нилсен да подаде оставка. Телевизията заяви това в Twitter, като се базира на източник от държавното управление.
 БГНЕС, списък
Според осведомителния портал " Аксиос ", представена от ТАСС, президентът е бил неудовлетворен от министъра и поради неналичието й на задоволително твърда позиция за градежа на стената по границата с Мексико и депортирането на незаконни мигранти . Американски медии оповестиха още през ноември предходната година, че Тръмп има желание да изпрати Нилсен в оставка
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР