Министърът на външните работи Теодора Генчовска също съобщи, че в

...
Министърът на външните работи Теодора Генчовска също съобщи, че в
Коментари Харесай

И Генчовска подава оставка в понеделник

Министърът на външните работи Теодора Генчовска също заяви, че в понеделник ще подаде оставка, заяви Нова ТВ. По-рано през днешния ден стана ясно, че министърът на енергетиката Александър Николов и цаместниците му също се отдръпват от постовете си на 13 юни.

„ Има политическо решение, само че защото бях отвън страната, в понеделник ще бъде подадена моята оставка “, съобщи пред публицисти Генчовска, която е посетител на тържествата по случай 65-ата годишнина на курортния комплекс " Златни пясъци " край Варна.

Напомняме, тя беше излъчена от квотата на партия „ ИТН “, която реши да отдръпна министрите си от кабинета на Кирил Петков.

По тематиката за връзките със Северна Македония Генчовска уточни, че дипломатическите старания не престават. Опитваме се да подсигуряваме правата на българите в Северна Македония и осъществяването на контракта за добросъседство, увери тя. Според нея тази тематика не би трябвало да попада в политическия въртоп у нас. Продължава работата, само че това е развой, сподели още министърът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР