Министърът на външните работи Сергей Лавров ще посети България през

...
Министърът на външните работи Сергей Лавров ще посети България през
Коментари Харесай

Василий Иконников: Сергей Лавров ще посети България през април

Министърът на външните работи Сергей Лавров ще посети България през април. Това разгласи в особено изявление за Българска национална телевизия ръководителят на Групата за съдействие в горната камара на съветския парламент Василий Иконников.

Руският сенатор Василий Иконников, който дефинира себе си като " изявен българофил ", не знае дали президентът Владимир Путин ще посети България, само че Сергей Лавров ще го направи през април.

Министрите на външните работи в никакъв случай не идват просто ей по този начин да си пийнат по един чай или по една чаша вино или просто да поговорят с сътрудниците си. Със сигурност ще има нещо, разяснява Василий Иконников.

Дошъл за честванията на 3 март, Василий Иконников с интерес следи и миграционната рецесия на юг от България. За съответната рецесия на гръцко-турската граница има своя теза .

Това е в действителност огромен проблем на Европейски Съюз и на Турция. Проблемът е неестествен. Мисля, че напъните на българското държавно управление са вярно ориентирани, съобщи Василий Иконников.

Ролята на Русия в Сирия е основна за миграционните придвижвания. С интерес се чакат резултати от диалозите сред президентите Путин и Ердоган.

Съгласен съм с Вас, че Русия играе една от основните функции и Русия е заинтригувана от това, в Сирия да има мир и по принцип на Балканите също да е умерено. Затова тук напъните на Москва и напъните на България съответстват, разяснява още Василий Иконников.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР