Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който е

...
Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който е
Коментари Харесай

Кулеба остава у нас, докато не получи отговор за оръжията

Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който е на невиждано дълго за дипломатическия протокол посещаване в България - 3 дни, ще остане у нас, до момента в който не получи явен отговор - ще даде ли страната ни или не въоръжение.

Това оповестява News.bg като се базира на отговор на въпрос, заложен от изданието на Кулеба, който участва на откриването на галерия в Народното събрание, отдадена на войната в Украйна.

Имах среща с вашия министър-председател и видях, че той има откровено предпочитание да помогне на Украйна. Нормално е, когато има съдружно държавно управление, да има разнообразни отзиви. Но е доста значимо да си на вярната страна на историята, съобщи украинският външен министър.

" Разбрах, че на следващия ден стартират Великденските ви празници и никой няма да работи на следващия ден, тъй че чакам да получа отговора през днешния ден. Вярващ християнин съм и постоянно тая вяра. Вярвам, че българското държавно управление може да доближи до рационално решения, които да ни оказват помощ да се придвижваме напред ", сподели той.

Помощ с каски и бронежилетки ще ни помогне да умираме предпазени, подигравателен бе той, въпреки и не адресирайки думите си съответно против нашето държавно управление.

" Има мотив, че българите са братя и с украинците, и с руснаците, по тази причина не могат да се намесят във войната. Как може да си брат с палач ", остро съобщи украинският посланик номер едно, разяснявайки нелепостите, които наговори Румен Радев на срещата си с него.

" Мили българи, животът е сложен, би трябвало да извършите избор. Не може непрекъснато да излизате с непрестанни причини, а да извършите избор. И този избор да е страната на истината. Затова би трябвало да извършите избор ", прикани Кулеба.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР