Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който е

...
Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, който е
Коментари Харесай

Кулеба остава у нас, докато не получи отговор за оръжията

Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба , който е на невиждано дълго за дипломатическия протокол посещаване в България - 3 дни, ще остане у нас, до момента в който не получи явен отговор - ще даде ли страната ни или не въоръжение.

Това удостовери на въпрос на News.bg Кулеба, който участва на откриването на галерия в Народното събрание, отдадена на войната в Украйна.

Имах и видях, че той има откровено предпочитание да помогне на Украйна. Нормално е, когато има съдружно държавно управление, да има разнообразни отзиви . Но е доста значимо да си на вярната страна на историята.

" Разбрах, че на следващия ден стартират Великденските ви празници и никой няма да работи на следващия ден, тъй че чакам да получа отговора през днешния ден. Вярващ християнин съм и постоянно тая вяра. Вярвам, че българското държавно управление може да доближи до рационално решения, които да ни оказват помощ да се придвижваме напред ", сподели той.
 Кулеба в Народното събрание: Тези, които не ни оказват помощ през днешния ден, оказват помощ на Русия
Кулеба в Народното събрание: Тези, които не ни оказват помощ през днешния ден, оказват помощ на Русия

Правителството и Народното събрание на България знаят съвършено какво желае Украйна

ще ни помогне да умираме предпазени, подигравателен бе той, въпреки и не адресирайки думите си съответно против нашето държавно управление.

Има мотив, че българите са братя и с украинците, и с руснаците, по тази причина не могат да се намесят във войната. Как може да си брат с палач ", изострен бе украинският посланик номер едно.

" Мили българи, животът е сложен, би трябвало да извършите избор. Не може непрекъснато да излизате с непрестанни причини, а да извършите избор. И този избор да е страната на истината. Затова би трябвало да извършите избор ", прикани Кулеба.
 Кулеба си потегля отчаян от България
Кулеба си потегля отчаян от България

От украинската делегация въпреки всичко благодарят на българите, помагащи на украинците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР