Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров съобщи, че

...
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров съобщи, че
Коментари Харесай

Голям брой руски медии бяха блокирани в Украйна

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров заяви, че Украйна е блокирала 86 съветски телевизионни канала и 181 интернет страници. Освен това е стеснен достъпа и до филми и книги на съветски език, написа БГНЕС.

Информацията беше показана по време на конференция в Москва, отдадена на свободата на медиите и сигурността на публицистите, проведена от представителството на Организацията за сигурност и съдействие в Европа.
Захариева: Обидно е изявлението на Макрон за " противозаконните каналджии " от Украйна и България Министърът на външните работи подреди на посланика ни в Париж да връчи протестна нова във френското външно министерство
Съобщава се, че Киев нееднократно е ограничавал работата на съветските медии в страната, в това число и като постоянно е забранявал влизането на съветски публицисти на територията на Украйна.

През март 2015 година е отнета акредитацията към украински държавни институции на 115 съветски медии. В Украйна е неразрешено излъчването на главните съветски телевизионни канали.
Украински народен представител напусна управителен пост в Народното събрание поради секс скандал Във „ Facebook ” той се извини на жена си, децата си, депутатите от своята група и президента
Лавров оцени тези ограничения като нарушение на свободата на медиите и прикани ОССЕ, Европейски Съюз и Съединени американски щати да реагират на тази възбрана, както и на депортирането на публицисти от съветски медии.

Министърът съобщи, че е неприемливо практикуването на двойни стандарти в тази област.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР