Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас е на

...
Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас е на
Коментари Харесай

Външният министър на Германия Хайко Маас е на посещение у нас

Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас е на публично посещаване в София по покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева.
 

Днес той ще се срещне с вицепремиера Екатерина Захариева и с президента Румен Радев . Екатерина Захариева ще одобри министър Хайко Маас за диалози на „ четири очи “ и пленарни диалози сред двете делегации в Министерския съвет в 10:30 ч. След това двамата ще дадат конференция в Гранитната зала на Министерския съвет, оповестиха от Министерство на външните работи.
 
Двамата министри ще обсъдят настоящи тематики от двустранните връзки и дневния ред на Европейския съюз , както и въпроси, свързани с провокациите пред Европейски Съюз в интернационален проект.
 
В 12.00 ч. президентът Румен Радев ще беседва на „ Дондуков “ 2 с Хайко Маас.
 

В 12.30 ч. Екатерина Захариева и Хайко Маас ще се разходят в историческия център на София в региона сред ротондата „ Свети Георги “, джамията „ Баня Баши “ и Софийската синагога, символизиращи културното разнообразие и приемливост на българския народ. В 14.00 ч. двамата министри ще създадат първа копка на новата постройка на дипломатическата задача.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР