Министърът на външните работи на Гърция Никос Дендиас обсъди най-новите

...
Министърът на външните работи на Гърция Никос Дендиас обсъди най-новите
Коментари Харесай

The Wall Street Journal: Световните сили искат сложат край на стрелбата в Либия

Министърът на външните работи на Гърция Никос Дендиас разиска най-новите развития във връзка с рецесията с Либия преди Берлинската конференция с египетския си сътрудник Самех Шукри в границите на телефонен диалог. Това излиза наяве от изказване на Министерството на външните работи на северноафриканската страна, представено от електронното издание на атинския всекидневник Kathimerini, съобщи Фокус .

``
реклама

Двамата дипломати са удостоверили сериозните си опасения по отношение на известието на турския президент Реджеп Тайип Ердоган за разполагане на войски в Либия и по какъв начин това ще се отрази на обстановката в северноафриканската страна и Берлинската конференция. Решението на Турция, съгласно двамата мъже, се преглежда като индикация за желание за нарушение на съответните резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и акцентира нуждата от по-нататъшно поощряване на интернационализацията на либийската рецесия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР