Министърът на външните работи на Франция - Жералд Дарманен, поднесе

...
Министърът на външните работи на Франция - Жералд Дарманен, поднесе
Коментари Харесай

Френското външно министерство се извини за хаоса около финала в Шампионската лига

Министърът на външните работи на Франция - Жералд Дарманен, сервира извиненията си към почитателите на Ливърпул и Реал Мадрид, които попаднаха в хаоса към финала на Шампионската лига през май.

„ Трябваше ли срещата на „ Стад дьо Франс " да бъде по-добре проведена? Да. Нося част от отговорността за случилото се. Извинявам се на всички, които пострадаха от неприятната организация “, сподели министърът пред RTL, представен от Sportal.

По публични данни над 100 души са били задържани, а 7 служители на реда са били ранени в региона към пропускателните пунктове на стадиона, защото се оказа, че голяма част от тълпата е желала да влезе с фалшифицирани билети на мача.

Френските управляващи станаха главен обект на рецензии, тъй като самата среща бе забавена с към час, а мнозина останаха огорчени от събитията, защото цели фамилии с деца попаднаха в епицентъра на събитията.

Припомняме, че мачът бе преместен в Париж, откакто УЕФА лиши семейството на Санкт Петербург в символ на съпричастност към глобите против Русия за началото на войната в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР