Министърът на външната политика и търговия на Унгария Петер Сиярто

...
Министърът на външната политика и търговия на Унгария Петер Сиярто
Коментари Харесай

Външният министър на Унгария е специален гост в „Плюс-минус.Коментарът след новините“

Министърът на външната политика и търговия на Унгария Петер Сиярто е специфичен посетител в днешното издание на „ Плюс-минус. Коментарът след новините “ . Водещите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров ще беседват с него за идните европейски избори , миграционните проблеми в Европа и интеграцията на Западните Балкани.

От ръководителя на унгарската дипломация феновете ще чуят допустимо ли е България и Унгария дружно да бъдат посредник сред страните в Европейски Съюз и тези, които чакат пред него.

В предаването, което стартира незабавно след емисията Новини в 16:00 часа, следва забавен диалог за идеологическото разделяне в Европа, границите на прагматичното партньорство и признаците на двуличие.

За по-малко от три месеца „ Плюс-минус. Коментарът след новините “ съумя да се наложи като желана стратегия измежду следобедните излъчвания. Публицистичният формат притегля с 91% повече от феновете пред екраните, в съпоставяне със наличието на втората по гледаемост телевизия по същото време.

Предаването записва огромно желание измежду дейното население (18-49 г.) – 84% по огромен дял от БТВ по същото време, а при по-младите фенове на възраст 18-34 години преимуществото на NOVA в аудиторен дял е два пъти и половина.-->
 дял фенове NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР