Министърът на туризма с идея за Създаването на световен път

...
Министърът на туризма с идея за Създаването на световен път
Коментари Харесай

Министърът на туризма с идея за световен път на древните цивилизации

Министърът на туризма с концепция за Създаването на международен път на античните цивилизации ще инициира България. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова на откриването на Втория конгрес на международните цивилизации и историческите направления, чийто хазаин е София. Министър Ангелкова ще показа концепцията си пред Световната организация по туризъм, съорганизатор на форума.

  " Идея е да създадем и " международен път на античните цивилизации ", нещо като пътя на коприната, само че това ще го анонсираме и ще го предложим на Световната организация по туризъм, тъй като считам, че в действителност е значимо всеки от нас да познава своето наследство; това, което предците ни са оставили по нашите земи и в действителност да се опитаме оптимално да се възползваме от това благосъстояние и да дадем късмет на хората, които живеят по тези места, да се развиват, стъпвайки върху културно-историческото завещание ", сподели министърът.

Николина Ангелкова ще търси поддръжка и от Юнеско, като концепцията е в този маршрут в началото да бъдат вкарани обекти, които са под отбраната на международната организация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР