Министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че не живее в

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че не живее в
Коментари Харесай

Ангелкова заяви, че не живее в къща, както намеква Симеонов

Министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи, че не живее в къща, а в апартамент, който е вписала в имуществената си декларация. На брифинг тя отхвърли изказванията на водача на НФСБ и народен представител Валери Симеонов, който без да я посочва поименно, сподели пред публицисти, че тя живее в квартал Бистрица в къща, принадлежаща на формация и сподели фотоси на парцела.

" Ясно съм заявила моите парцели. Къща нямам на никое място, пребивавам в апартамент, който е разказан ясно в моята декларация ",заяви Ангелкова. Тя добави, че къщата, чиято фотография се популяризира в обществените мрежи, принадлежи на родителите на брачна половинка й и тя я е посещавала единствено като посетител, придружавана от детето си.

Разногласията сред Симеонов и Ангелкова са от времето, когато водачът на НФСБ беше вицепремиер и в неговия сектор влизаше наблюдението на туризма. На министъра към този момент й се е налагало да изяснява по какъв начин и на каква стойност е придобила апартамент в софийския кв. " Овча купел ", както и парцел в кв. " Драгалевци ", за които Симеонов подаваше информация на медиите.

Вчера прокуратурата разпореди на антикорупционната комисия да ревизира и парцели на телевизия " Скат ", в която съсобственик е Симеонов. Проверката е след сигнал, чийто източник не се оповестява. Вчера Симеонов не изключи, че сигналът против него е от Ангелкова.

Ясно съм заявила моите парцели. Това сподели на брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи кореспондент на

" Ние сме правова страна и дано да оставим органите да си свършат работата, с цел да се борави, както постоянно съм твърдяла, с обстоятелства и с документи, не с внушения и изказвания, не на просташки принцип ", сподели през днешния ден Ангелкова. Прокуратурата ревизира имотното й положение по сигнал от партията на Симеонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР