Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в официално събитие

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в официално събитие
Коментари Харесай

Министър Ангелкова е на работно посещение в Аржентина

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще взе участие в публично събитие на високо равнище по време на срещата на министрите на туризма от Г20, която се организира в Буенос Айрес.

В рамките на визитата си българският министър ще взе участие в панел на високо равнище на тематика: „ Поставяне на общностите в центъра на развиване на туризма ” в 18-ата среща на върха на Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC) в границите на срещата на министрите на туризма от Г20.

Министър Николина Ангелкова ще организира редица срещи с министри и с ръководители на водещи международни компании от туристическия отрасъл. Предвидени са срещи с министъра на туризма на Аржентина Густаво Сантос, министъра на туризма на Мексико Енрике де ла Мадрид.

Министър Ангелкова ще беседва също с основния изпълнителен шеф на групата TUI Фридрих Юсен, с основния изпълнителен шеф на първокласната хотелска верига Marriott International Арне Соренсън, с президента на авиационната компания „ Емирейтс ” Гари Чапмън, с основния изпълнителен шеф на „ Томас Кук груп ” Питър Фанкхаузер и др.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР