Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в 19-ата Глобална

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в 19-ата Глобална
Коментари Харесай

Ангелкова ще участва в Глобалната среща на върха на Световния съвет за пътувания и туризъм

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще взе участие в 19-ата Глобална среща на върха на Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC). Форумът се организира от 2 до 4 април 2019 година в Севиля, Испания, и е под общ надпис Визионери в туристическия бранш (Changemakers).

Министър Ангелкова ще направи изявление за устойчивото развиване на българския туризъм като народен приоритет по време на една от най-важните прояви на срещата - разговора на водачите на международния туризъм. Тя ще показа страната ни като дестинация, предлагаща доста разнородни форми за отмора и пътешестване, само че и като място с огромен капацитет за вложения в бранша.

Почетен посетител на събитието в Севиля е Барак Обама, президент на Съединени американски щати за интервала 2009-2017 година Той е гост-лектор и ще изрази своята позиция за основната роля на туризма в подтекста на международната стопанска система. В програмата на работната аудиенция на министър Ангелкова в Севиля са включени и двустранни срещи с министрите на туризма на Испания, Гърция, Кения, Китай и други, както и с висшия мениджмънт на интернационалните туристически корпорации и медии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР