Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие във Велико Търново

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие във Велико Търново
Коментари Харесай

Ангелкова ще открие във Велико Търново XVI Международно изложение „Културен туризъм“ и българо-руска кръгла маса в туризма

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие във Велико Търново XVI Международно ревю „ Културен туризъм “. Откриването на форума е от 11.00 часа в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски”. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството.

В своето XVI издание ревюто „ Културен туризъм” уголемява доста експозиционната си повърхност и основава нови благоприятни условия за показване на участниците. В рамките на интернационалната борса във Велико Търново ще се състои и Българо-руска кръгла маса „ Ролята на туризма за развиване на районите. Културният туризъм – обичаи и бъдеще “.

Българо-руският конгрес ще бъде открит от министър Ангелкова същия ден в 14 часа в музей „ Възраждане и Учредително заседание “.

Руската делегация, която ще посети България, включва 23 участници, измежду които ръководители и членове на туристическите администрации на 12 съветски района.

Основните тематики, които ще се дискутират на кръглата маса, са „ Регионите на България и Русия – центрове за предпазване и развиване на културните обичаи и историческата памет “ и „ Регионалното съдействие – основа за развиването на културните и туристическите връзки сред България и Русия “. Подобни двустранни туристически конгреси следва да бъдат проведени и със Съединени американски щати, Германия, Полша, Сърбия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР