Министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали със снимки с

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали със снимки с
Коментари Харесай

Ангелкова се срещна с куп холивудски звезди на червения килим

Министърът на туризма Николина Ангелкова се похвали със фотоси с куп холивудски звезди. Тя е в Съединени американски щати и ще участва на церемонията за връчването на премиите „ Оскар ", като в това време се срещна с артисти като Майкъл Дъглас, Леонардо ди Каприо, Самюъл Джексън, Салма Хайек и Дженифър Анистън, както и с великите режисьори Стивън Спилбърг и Оливър Стоун.

„ На паметното за Холивуд събитие " Нощта преди Оскарите " се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot - звездата от " Бързи и гневни " и " Жената знамение ". Срещнах се и с Chadwick Boseman, който прави невероятна роля в " Черната пантера ". Разговарях също с номинирания за " Оскар " Samuel L. Jackson и с именития Стивън Спилбърг.

За мен е голямо наслаждение да участвам за втора поредна година в персонално качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди формалното събитие на аления килим имах опцията да беседвам с Ейдриън Броуди, Salma Hayek Pinault, Oliver Stone, Leonardo DiCaprio, Jenifer Aniston и Matthew McConaughey които доста харесват България ", написа Николина Ангелкова в обществените мрежи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР